Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lower priority queue

pęki890

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wyskoczył mi komunikat o tym że afkowałem i muszę czekać 5 min aż znajdzie mi graczy o co chodzi teraz nie dają banów tylko takie coś?

shockblade_zed_by_greenmotion-d73k92u.jp

///.. The Shadows Have Enlightened Me..\\\

Opublikowano

siema wyskoczył mi komunikat o tym że afkowałem i muszę czekać 5 min aż znajdzie mi graczy o co chodzi teraz nie dają banów tylko takie coś?

To jest takie ostrzeżenie, jesteś w kolejce niskiego priorytetu. Przez X meczy musisz odczekać dany czas aby szukało Ci gry. Bany dalej istnieją. #potwierdzone

Opublikowano

Istnieją ale częściej to dostaniesz niż bana. Ja dopiero co dostałem 5 takich gier co muszę czekać. Z tym, że ja musze czekać po 20 minut na jedną grę.

Ale osobiście polecam poczekać na team builderze na ludzi a tych 20 minut nie trzeba a gierki jakoś zlecą.

Opublikowano

Jak dostajesz taki komunikat dostajesz bana na 5 minut i wtedy ci dobiera typów którzy tez afczyli i leavebuster ich wykryl.

czyli jeżeli afczysz w 2 gier na 20/30 powiedzmy to wyszukanie gry bedzie dluzsze bo ci dobiera typow ktorzy tez afczyli.

Bullet for my Valentine <3

Opublikowano

Jak dostajesz taki komunikat dostajesz bana na 5 minut i wtedy ci dobiera typów którzy tez afczyli i leavebuster ich wykryl.

czyli jeżeli afczysz w 2 gier na 20/30 powiedzmy to wyszukanie gry bedzie dluzsze bo ci dobiera typow ktorzy tez afczyli.

Nie. Poprostu musisz czekac te dodatkowe 20 minut.

Co do twojej wypowiedzi, to byloby bez sensu poniewaz na normalu mozna grac w 5 ;)

Opublikowano

Nie. Poprostu musisz czekac te dodatkowe 20 minut.

Co do twojej wypowiedzi, to byloby bez sensu poniewaz na normalu mozna grac w 5 ;)

Przecież perfidnie jest napisane, że TRAFIŁ do kolejki z niskim priorytetem, tak KOLEJKI. Czyli trafi w tej kolejce na równych sobie - afki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...